Zoals de meeste al weten gaat ik de "Tourmalet" beklimmen op 19 juni a.s. met Team Westland. Ook dit jaar gaat het weer gepaard met het houden van acties. Nu kwam iemand op het idee dat ik mijn baard laat staan tot 19 juni. Dan ontvangt Team Westland € 500,00! Dit werd gelijk door iemand anders verdubbeld. Daar moest ik toch een nachtje over nadenken. Namelijk met mijn beroep is het niet erg handig om een baard te hebben (stof, stucgips, voorstrijken, beton cire, sierpleister, etc). Na dat nachtje toch besloten om dit te doen, echter niet voor € 1.000,00 maar € 2.000,00. Nu zit ik al op € 2.200,00! Dus uitdaging wordt aangegaan. Onder het motto 'liever langbaardig dan kortzichtig'. Dus mensen je kunt gewoon blijven zwaaien als je mijn busje ziet en niet denken 'wie zit daar met die baard in de bus'. Alles voor het goede doel!

Hopende alle verhalen uit de wereld gehaald te hebben en dank aan de vrijgevige westlanders. Uiteraard is geld altijd nog welkom, want het is broodnodig om toch een ernstige ziekte onder controle en of genezing te verwezenlijken. 

Vrijdag 25 januari
We gaan de derde week in en sommige sponsoren vinden het wel leuk als ik al verschil kan laten zien. Nou, zie de foto! Sommige mensen vinden het een beetje tegen vallen na twee weken en ik denk dan 'gelukkig maar'. Ach, wat een actie niet teweeg kan brengen. Dit is overigens niet de enige actie, maar hier kom ik nog uitgebreid op terug

test