Valentijnsrozen

Wie verdient er een steuntje in de rug? Stille liefde? Wil je je medewerkers een blijk van waardering geven? Geef een mooie Westlands geteelde rode roos! Bij de roos zit een kaartje waarop een boodschap kan worden geschreven. 

Een roos kost € 5,- en kunnen worden besteld door een digitaal bestelformulier in te vullen. De rozen kunnen worden opgehaald bij 3 Pick-up punten in het Westland op zaterdag 13 februari. Natuurlijk werken we volgens de richtlijnen van RIVM gezien Covid-19.

Deze Pick-up punten zijn geopend van 11.00 - 15.00 uur:
- Autobedrijf Beukers Monsterseweg 121, 2691 JE 's-Gravenzande
- Basisschool De Hoeksteen, Fazantlaan 4, 2675 XT Honselersdijk
- Steenks Service B.V. Jan van de Laarweg 1, 2678 LH De Lier

Of wij bezorgen de rozen zondag 14 februari in Het Westland. Dan kost de roos € 7,50. Wij zorgen ervoor dat uw tekst op het kaartje erbij komt. 

Dorpskernen voor het bezorgen:
Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Poeldijk, Naaldwijk, Monster - ter Heijde, s'Gravenzande, Hoek van Holland, Maasdijk en De Lier


Hoe bestellen?
Invulformulier met deze link https://forms.gle/aB5HBbvwxnmZqQ2g8

Meer info op de Facebook pagina: Samen met de Jansens naar de Tourmalet
www.facebook.com/samenmetdeJansensopwegnaardeTourmalet/

of een mailtje naar:
valentijnsactieteamwestland@gmail.com

Wil je graag 10 rozen of meer bestellen, neem dan even contact op met Joyce Verbeek (tussen 15.00u en 18.00 uur, 06 40 87 50 80)

Bestellen kan tot en met woensdag 10 februari. 

 

Let op:
Dit is een actie van 
Marco en Annelies Jansen, Joyce Verbeek en Matthijs van Staalduinen. Dit is een particulier initiatief van deelnemers/sponsors van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.