Wonderbomen voor Team Westland

Speciaal voor Team Westland hebben wij Ricinus-plantjes opgekweekt. Deze plant wordt ook wel Wonderboom genoemd omdat hij in één zomer wel twee meter hoog kan worden. De plant heeft mooie, grote roodbruine bladeren en witte bloemen.

Uit de giftige zaden wordt olie gewonnen die gebruikt wordt voor cosmetische- (bijvoorbeeld huid- en haarproblemen) maar ook medische doeleinden. Zo wordt deze olie in verschillende onderzoeken naar de bestrijding van kanker gebruikt. Een mooie link naar Team Westland dus.

Wie ons een beetje kent, weet dat we gek zijn op een uitdaging. Het lijkt ons dan ook leuk om aan de verkoop van deze Ricinus-plantjes een wedstrijd te verbinden: wie de hoogste Ricinus-plant opkweekt deze zomer ontvangt van ons een leuke prijs. Je kunt een foto van jouw plant met vermelding van de hoogte sturen naar kwekerij@bevermeer.nl.

We verkopen de plantjes op de Team Westland avond in De Kiem op vrijdag 24 mei en op zaterdagochtend 25 mei van 09.30 tot 12.00 uur bij Kwekerij Bevermeer, Laan van de Heilige Lambertus 65 in ‘s-Gravenzande. Die ochtend verkopen we naast de Ricinus verschillende soorten perkplanten, uiteraard ook ten bate van Team Westland.

Tot vrijdag de 24emei op de Team Westland avond of zaterdag de 25ein de Heenweg. De koffie staat klaar!

Ben & Jenny

 

Let op:
Dit is een evenement van: Ben & Jenny Vermeer.
Dit is een particulier initiatief van deelnemers/sponsors van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.