19 juni 2021
Break Out fietsen naar Den Helder

Een ritje van 100 km, menig fietsend Westlander draait er zijn hand niet voor om... dat doen ze immers bijna ieder weekeind. De echte Breakout Challange voor de doorgewinterde wielertoeristen uit t Westland en omstreken! Westland - Den Helder - Westland: een Team Westland Breakout actie met een GPS rit van bijna 300 km.

Het principe van de rit is dat je start alleen vanuit huis of met een paar vrienden of vriendinnen. Om vervolgens ergens de GPS route 'op te pikken'. Naar Den Helder fietsen alwaar er een verzorgingspost is, dan volgens de GPS route weer richting het Westland om uiteindelijk te finishen bij VS Cycling in 's-Gravenzande. 

De route is afgelopen zaterdag verkend, de mooiste stukken van Noord en Zuid-Hollandse bossen en duinen zijn erin opgenomen. 
Is het een eind fietsen? Ja.
Is het zwaar? Nee, 't was genieten!

De weersomstandigheden voor aan komende zaterdag zijn veelbelovend en dus geen rede om niet te starten... Sander van Scheijndel en John Zwinkels dagen alle fietsliefhebbers van t Westland en omstreken uit deze Challange aan te gaan!!

Voor info en/of aanmelden kan nog tot donderdagavond 17 juni via: 
info@van-scheijndel.nl of (0174) 422255
Vrijdag 18 juni kan je het startpakket afhalen bij VS Cycling, Sand-Ambachtstraat 78 in 's-Gravenzande.

 

Let op: 
Dit is een particulier initiatief van Sander van Scheijndel en John Zwinkels. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.