19 juni 2021
Break Out Rondje om de kerk

Op zaterdag 19 juni organiseert Walther Burgering een publieksactie ‘Rondje om de kerk’. Op zijn racefiets zal deze diaken van de Franciscusfederatie tussen 12 en 14 uur rondjes rijden langs de drie kerken die tot zijn werkregio behoren. Dat zijn de St. Andreaskerk in Kwintsheul, de St. Josephkerk en de St. Jan de Doperkerk in Wateringen. Bij de laatste is de start- en finishplaats. Iedere vijfentwintig minuten vertrekt hij aldaar met enkele kompanen voor het volgende rondje.

Vertrektijden: 12.10 uur, 12.40 uur, 13.10 uur en 13.40 uur
Meefietsen kan. Per rondje neem je dan 5 euro sponsorgeld mee. Natuurlijk kunnen supporters ook rondjes sponsoren: 4 rondjes voor 25 euro. Meer mag altijd!

Meld je aan
als meefietser of als sponsor. Geef svp aan hoeveel rondjes je meefietst en/of sponsort. Aanmelden via burgering@rkwestland.nl

Wat is het doel?
6 oktober beklimt Walther Burgering samen met 300 anderen de Col de Tourmalet. Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor Team Westland. Met dit geld steunen zij regionale kanker gerelateerde doelen. 19 juni is hiervoor zijn aftrap. Zaterdagavond 10 juli volgt er nog een sponsoravond. Zet die datum alvast in je agenda. Hierover komt later meer informatie.

Wat heb je eraan om te sponsoren?
Natuurlijk steunt u een goed doel waarbij 100% van het geld wordt geïnvesteerd in het onderzoek naar de ziekte kanker. Maar Walther Burgering biedt graag iets meer. De eerste 4 mensen die minimaal € 25,- doneren krijgen zijn boekje BLOGisch. Ontmoetingen die ergens te leiden cadeau. Voor het hoogst gedoneerde bedrag op 19 juni wordt daar een St. Elisabethkaars aan toegevoegd.


Let op: 
Dit is een particulier initiatief van Walther Burgering. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.