Goede Doelen Avond op 18 oktober 2018

Team westland nodigt alle deelnemers & vrijwilligers met hun partners en alle geïnteresseerden uit op de Goede Doelen Avond op donderdag 18 oktober 2018, aanvang 21.00 uur.

Locatie:
Team Westland Goede Doelen avond
Langebroekweg 17, Naaldwijk

Parkeren:
Bij de Team Westland Goede Doelen avond is alleen plek voor het parkeren van fietsen. Team Westland legt u graag in de watten en heeft daarom de beschikking over de parkeerplaats bij Intergreen - Jupiter 250, Honselersdijk. Hier rijden vanaf 20.00 uur taxibusjes die u naarde Team Westland Goede Doelen avond brengen. De busjes staan de rest van de avond klaar om u terug naar de auto te brengen.

Programma:
Na een jaar van trainen, sponsorgeld ophalen en op 20 juni de Col du Tourmalet beklimmen is het nu zover, de bekendmaking van de eindopbrengsten van Team Westland & De Westlandse Ride 2018. Na de bekendmaking worden er heel veel goede doelen in het zonnetje gezet en blij gemaakt met een prachtige cheque. Ook volgt de uitslag van de superloterij.

De avond sluiten we af met een presentatie over Team Westland 2019 en misschien nog wel leuker; de start van de inschrijving voor Team Westland 2019!