Let op: deelname aan deze Hudson Ride kan alleen als je je van te voren hebt ingeschreven!

 

Hudson to Hudson Ride
The anniversary edition

Zondag 19 september organiseert Hudson voor het vijfde jaar een extra feestelijke jubileum editie van de Hudson to Hudson Ride. Op het programma staan twee wieler afstanden en één wandelroute. De routes gaan door mooie natuurgebieden met goed verzorgde pauze stops bij de diverse Hudson restaurants. De routes starten bij de nieuwste en tevens grootste Hudson locatie in Den Haag Zuid. Alle routes finishen bij Hudson Beach in Kijkduin. Vrienden en familie zijn van harte welkom bij de finish om alle deelnemers te verwelkomen. De volledige opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan Team Westland.

Hudson Rides & Walk
Deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit drie verschillende Hudson tochten de Power Ride, de Power Light en de Hudson Walk. De Power Ride is weggelegd voor de ervaren fietser; een uitdagende tocht van 100 km. Na de start bij Hudson Den Haag Zuid leidt deze route door de duinen langs Hudson Noordwijkerhout en door het groene hart via Hudson Zoetermeer naar het strand van Kijkduin. De Power Light van 60 km is geschikt voor de sportieve fietser en de recreatieve, electrische fietser. De route gaat door de duinen richting de vestiging van Hudson in Katwijk en vervolgens via een gezellige stop bij Hudson Voorschoten naar de finish in Kijkduin. Ook de wandelroute van 15 km is weer toegevoegd aan het programma met een aangename tussenstop op een geheime locatie. De finish is bij Hudson Beach, waar alle deelnemers feestelijk worden verwelkomd. Hier kunnen zij nagenieten onder het genot van een Hudson burger, live muziek en entertainment.

Ook ruimte voor gulle gevers en big spenders
Hudson Ride organisatoren, Doina Jonkman en Mart Kamp, verwachten een groot aantal inschrijvingen voor deze jubileum editie. Om goede controle te kunnen houden op het aantal deelnemers kan er voor deze editie alleen vooraf worden ingeschreven. Aanmelden kan via de website van Hudson; restauranthudson.nl/hudson-to-hudson-ride-2021. Inschrijvingen worden verwerkt in samenwerking met de activiteiten app van DoToo.
Het hele bedrag van deelname komt ten gunste van Team Westland. Het is mogelijk extra te doneren door de aanschaf van een Gulle Gever of Big Spender kaartje voor het evenement.

Informatie evenement

Datum:
Zondag 19 september 2021
Start Powerride 100 km: 09:00 uur
Start Powerlight 60 km: 09.30 uur
Start Hudson Walk 15 km: 10.00 uur
Start locatie: Hudson Beach | Kijkduin
Finish locatie: Hudson Beach | Kijkduin
Inschrijven: restauranthudson.nl/hudson-to-hudson-ride-2021

Voor meer vragen of hoge resolutiebeelden:
Organisatie Hudson to Hudson Ride
Contactperoon: Doina Jonkman de Gier
Mail: ride@restauranthudson.nl
Mobiel: 06-26436042