Hudson to Hudson Ride

Hudson to Hudson Ride op zondag 30 september

Op 30 september is weer de Hudson to Hudson Ride: voor de fietsers 30 en 100 kilometer, voor de wandelaars 15 km. Start in Kijkduin!

Hudson heeft high quality shirts laten maken voor de 2018 editie van de Hudson to Hudson Ride. Rij in stijl mee met de Ride en bestel hier ook je shirt! Je kunt jouw gewenste maat bij de opmerkingen zetten. De opbrengst komt ten goede van Team Westland!

Na aanmelding voor de Hudson to Hudson Ride ontvang je een mailtje met verdere informatie. 

Let op: deze actie is particulier initiatief van de Hudson. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.

Shirts

Misschien heb je ze op de foto's al voorbij zien komen, de exclusieve Hudson to Hudson Ride shirts. Voor de geoefende wielrenners is er een Spiro high quality wielrenshirt en voor de recreatieve fietsers en wandelaars een dry-fit sport shirt van fijne kwaliteit. Rij de Hudson to Hudson Ride in stijl en bestel het originele shirt! De prijs van een shirt is € 20,-