Najaarsklassieker Den Helder - 's-Gravenzande

Westlands Monument keert wederom terug:
Den Helder - ’s-Gravenzande

Tuurlijk kun je weer een rondje Aap door het Westland maken. Of een toertje langs de Rottemeren. Met de pont naar de overkant richting Voorne-Putten, kan ook nog. Maar hoe ga jij later je kleinkinderen vertellen dat opa of oma er zaterdag 24 september 2022 niet bij was, bij de klassieker Den Helder-’s-Gravenzande? Want die 130 kilometer is er eentje van de Westlandse monumentenlijst. Je kunt 'm eindelijk weer rijden, en nog voor het goede doel ook: Team Westland. Tenminste: als je een beetje bikkel (m/v) bent.

Dat gebeurt op zaterdag 24 september, op initiatief van Barry Disselkoen en Sander van Scheijndel. Voor de Moeder Aller Najaarsklassiekers word je om 9.00 uur zaterdagmorgen verwacht bij VS Cycling. Daar brengt de Tourbus jou en je tweewieler naar het uiterste puntje van Noord-Holland, 130 kilometer verderop. En vanaf Den Helder is het: succes en gaan met die banaan.

O, je haalt voor 130 kilometer je neus op? Om 5 uur ’s morgens is de start van ’s-Gravenzande - Den Helder - ’s-Gravenzande (300 km).

Deelname is € 35 en die euro’s gaan rechtstreeks richting Team Westland.

Je kunt je opgeven via een mail aan info@van-scheijndel.nl. Tot dan!

 

Let op: 
Dit is geen initiatief van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.