In verband met het Coronavirus is dit evenement afgelast.

 

LIVE PUBQUIZ

Op 17 april organiseren wij, in samenwerking met de Quizbrothers en Spruijt en Opperman, een pubquizavond met live entertainment. Naast plaatjesrondes en actuele feitjes, vliegen de live sketches en liedjes je om de oren, waarover je vervolgens vragen moet beantwoorden. Een avondvullend programma dus, voor het goede doel!

Wij gaan namelijk twee maanden later de berg op; Op 17 juni zullen wij de Tourmalet beklimmen met Team Westland, om geld op te halen voor onderzoek tegen kanker.

Ga jij er deze avond met de winst vandoor? Schrijf nú je team in! Teams bestaan uit 4 tot 6 personen. Inschrijving kost €20,- per persoon en de opbrengst gaat volledig naar Team Westland. Aanmelden kan hier: pubquizteamwestland@gmail.com

(Vervolgens ontvang je een mail met alle informatie, een Tikkie om je aanmelding compleet te maken en een inschrijfformulier)
Let op! Er is beperkt plek! Zien we jou 17 april?

Ook bedrijfssponsoring is mogelijk. Graag zelfs! Mail voor de mogelijkheden.Let op:
Dit is een particulier initiatief van deelnemers van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.