Vinnies Vice speelt voor Team Westland

Zaterdag 25 maart om 20 uur speelt de Westlandse fusionrockgroep Vinnies Vice in parochiezaal ‘De Kolenkit’ aan de Dr. Schaepmanstraat. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel en al ten goede aan Team Westland. Kaarten zijn voor € 5 verkrijgbaar aan de zaal.
Organisator Walther Burgering, diaken van de parochiefederatie St Franciscus, tussen duin en tuin, gaat voor de derde keer de Tourmalet (Pyreneeën) opfietsen voor het Goede Doel. Op 21 juni zal hij met 300 anderen deze bergreus te beklimmen, met het oog op een mooie opbrengst die geheel ten goede komt van Team Westland en haar mooie projecten tegen de bestrijding van kanker.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Team Westland organiseert Diaken Burgering enkele sponsoractiviteiten, zoals dit optreden van Vinnies Vice. Het parochiebestuur heeft voor Diaken Burgering de Josephkerk en het parochiezaaltje De Kolenkit ter beschikking gesteld om een paar mooie activiteiten te houden. Zondagmiddag 19 april: workshopmiddag, zaterdagavond 6 mei: kerkenveiling en op 27 mei een Musical Sing a long. En ook dit jaar worden workshops ‘Schilderen á la Bob Ross’ aangeboden.

Aanmelden en meer informatie via burgering@rkwestland.nlLet op:
Dit is een particulier initiatief van deelnemers van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.