Wielepet Runners trainingen voor iedereen

Op 5 januari start alweer het derde hardloopproject van de Wielepet Runners. Er wordt elke zaterdag getraind om 14.00 uur vanuit Sporthal de Wielepet. Er zijn 3 afstanden: 5, 10 en 21 km. Elke groep met een eigen trainer. Dus ook voor de beginnende loper een aanrader. Het is vooral ook een gezellig project, met vaak na afloop gezellig bijpraten met de spinners die rond dezelfde tijd klaar zijn (dat start elke zaterdag om 15.00 uur met vrije inloop voor € 5,00 per keer; deze opbrengst gaat ook naar Team Westland).

Na het lopen is er ook een keer een proeverij en de pasta party. Maar het hoogtepunt wordt de DRV Wielepetcross op 16 maart. Deelname hieraan is automatisch verbonden aan het hardloopproject.  

De opbrengst van het project gaat natuurlijk naar Team Westland, maar zeker net zo belangrijk is dat je na 3 maanden een stuk fitter bent en een hoop Team Westland leden beter hebt leren kennen.

Ook voor de wandelaars is het mogelijk om te trainen vanuit de sporthal.

 

Let op:
Dit is een evenement van Rob van Noordt en René van Dijk.
Dit is een particulier initiatief van deelnemers/sponsors van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.