You ‘ll never walk alone

Hou vrij en wandel mee op zondag 14 april met het You ‘ll never walk alone wandel - event. Een wandeling van 11 km door het mooie Midden Delfland. Start en finish bij sportcenter Allround in Den Hoorn. Graag half maart voorin schrijven via de website van sportcenter Allround. Dit om het zo goed mogelijk te organiseren. Inschrijven is ook mogelijk op 14 april vanaf 9.30 uur. Inschrijfkosten € 5,00 of meer, dit komt allemaal als sponsorgeld voor mij, Jan Alsemgeest, en ik draag het af aan de goede doelen van Team Westland.

Team Westland steunt lokaal fundamenteel oncologisch onderzoek, individuele oncologische zorg, patiënt & familie en hartenwens, kijk op hun site bij impressie 2018 en zie en ervaar wat voor schitterend werk zij geheel kosteloos doen. De start van de wandeling is tussen 10 uur en 10.30 uur. Waarom meewandelen: iedereen heeft wel een ervaring met iemand die onderhevig is of was aan die vervelende ziekte kanker. Laten wij samen als een wandellint op een sportieve manier met elkaar er bij stilstaan.

Dit is ook wat ik zelf ga ervaren, samen met mijn vriendin als begeleidster, en mijn oudste broer Fer die in 2015 slokdarmkanker had, en als een van de weinigen hiervan nu nog meeloopt en kan lopen. Lopen we de Col de Tourmalet op, 18 km lang met een gemiddeld stijgingspercentage van 7 tot 13%. Een week zijn wij daar samen aan de voet van deze berg met 300 deelnemers die fietsen, hardlopen of wandelend op 19 juni deze berg op. Wij staan allemaal stil, of worden stil gezet bij dierbare die nu onderhevig of overleden zijn aan deze ziekte kanker. Wij mogen als deelnemer een gedenksteen met tekst op een bepaalde plaats op deze berg neerleggen als herinnering aan hen die ons dierbaar zijn of waren en voor mijzelf als herinnering dat ik dit heb mogen en kunnen doen, door al die schitterende mensen en bedrijven die mij hebben gesponsord en dit mogelijk hebben gemaakt voor mij.

Het zou schitterend zijn als wij tijdens deze 11 km ‘you’ll never walk alone wandel-event’ dit gevoel samen mogen meedragen en delen. Aan het begin van de wandeling krijgt u een appel aangeboden door Klein Westland, de groenteboer van Den Hoorn. Ongeveer op de helft van deze wandeling is een rustpauze bij Paviljoen ‘t Middelpunt in Schipluiden, van hen krijgt iedere deelnemer een gratis kopje koffie of thee aangeboden. Hierna gaat de wandeling weer terug en verder door het mooie Midden Delfland naar sportcenter Allround. Ook zij stellen hun schitterende accommodatie beschikbaar.

Als u zo dit verslag leest kan er maar een gedachte bovenkomen en dat is ‘you’ll never walk alone’ wij die samen iets doen voor de mensen die het echt nodig hebben om verder te komen of een laatste wens in vervulling zien gaan. Ik voel mij vereerd dit wandel-event te mogen organiseren, en mede door jullie meelopen het mogelijk maakt als een van de 300 bevoorrechte mensen om op 19 juni de Col de Tourmalet te mogen bewandelen.

Als u dit leest twijfel niet, dit is voor iedereen haalbaar en goed te doen, een paar uur wandelen in de natuur en u krijg er zoveel voor terug, en ik weet zelf als geen ander You ‘ll Never Walk Allone EN DAT IS GEWOON ZO . Tot ziens op zondag 14 april!

 

Let op:
Dit is een evenement van Jan Alsemgeest.
Dit is een particulier initiatief van deelnemers/sponsors van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.