Team Westland Break Out op 19 juni 2021

We gaan even terug naar 2016:
Voor het 3FM Serieus Request Glazen huis in Breda, verschijnt Tijn met zijn vader. Tijn lijdt aan hersenstamkanker en zijn behandeling had als enige doel om zijn leven te verlengen. Dj Domien Verschuuren haalt Tijn naar binnen want hij zamelt geld in, door bij mensen hun nagels te lakken. Met een snel gemaakte opening in het Glazen Huis, is Tijn gestart met nagels lakken. Het idee achter zijn actie was dat iedereen €1,- zou doneren om zijn of haar nagels te laten lakken.

De kettingreactie die dat veroorzaakte zorgde ervoor dat heel Nederland ervan wist en wij het er nu nog steeds over hebben. Dit verhaal is onze inspiratie voor de Team Westland Break Out.

We willen met onze actie de leden van Team Westland in beweging krijgen, hun vrienden, kennissen, buren, enz. Kortom: het héle Westland willen we in beweging krijgen!...

Corona beheerst al een jaar ons leven en we willen allemaal meer bewegingsvrijheid. In de aanloop naar onze grote dag op 6 oktober met het beklimmen van de Col du Tourmalet, moet er getraind worden. Dat kan alleen of dat kan in een clubje. De Coronaregels zullen versoepelen en daardoor zullen we in de loop van de tijd steeds meer in groepjes gaan trainen. In jullie enveloppe vinden jullie een ‘Team Westland ambassadeurs-band’. Deze band kun je dragen tijdens de training. En nu komt de link naar de nagellak-actie: alle leden van Team Westland zijn ambassadeur van deze actie en kunnen aan familie, vrienden, loopgroep, fietsclub, bedrijven vragen om mee te gaan bewegen. De ‘Team Westland ambassadeurs-band’ staat symbool voor de vrijheid die we terug krijgen en onze voortdurende strijd tegen de ziekte kanker. Hoe meer mensen deze band gaan dragen, hoe meer saamhorigheid er uit gaat van deze actie.

Wat is ons doel: op zaterdag 19 juni 2021 organiseren we de Team Westland Break Out. We hopen dan zoveel mogelijk leden van Team Westland in beweging te zien, samen met nog vele Westlanders (jong én oud) en állemaal met een ‘Team Westland ambassadeurs-
band’ om hun arm.

En het kan nog mooier…
Heb je een groepje waarmee je beweegt, dan kun je er ook een challenge van maken: samen trainen om op 19 juni een gave prestatie neer te zetten. Elke challenge groot of klein is daarbij leuk: samen wandelen door het Staelduinse Bos tot Hoek van Holland, een rondje fietsen door de duinen naar Noordwijk of met een groepje een rondje om het IJsselmeer.

En het kan nóg mooier: als we met elkaar in beweging komen en met elkaar een challenge aangaan: dan zou het ook geweldig zijn als je deze challenge kan laten sponsoren door familie, vrienden of bedrijven om zo met elkaar geld in te zamelen om de strijd tegen kanker te kunnen blijven doorzetten.

In onze gedachten ontstaat de kettingreactie al en wij hopen jullie net zo enthousiast te maken als de organisatoren. De komende weken volgt er nog veel meer informatie over de Team Westland Break Out.

Wij rekenen erop dat we als één Team Westland laten zien waar we toe in staat zijn.

Namens Team Wielepet,
René van Dijk 06 53 36 85 77

Doe mee! Sponsoren kan via:

- Via de teamleider van jouw eigen team

- Rechtstreeks via het sponsorformulier hier

- Of overmaken op: NL42 RABO 0154 7604 71 (t.n.v. Stichting Team Westland)

Let op: Dit is een evenement van René van Dijk. Dit is een particulier initiatief van deelnemers/sponsors van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.