Team Westland Break Out op 19 juni 2021

Corona houdt ons al meer dan een jaar in zijn greep. Veel, heel veel van onze plannen en voornemens zijn afgelopen jaar niet doorgegaan. We zijn het binnen zitten en thuiswerken allemaal beu. Maar het einde is nabij! De versoepelingen komen eraan als het goed is. Het is tijd voor een nieuw begin. We willen daarom aan het hele Westland vragen om mee te doen met onze actie: Team Westland Break Out!!

Wat houdt dat precies in?
De komende weken willen we sportend Westland enthousiast maken om mee te doen en een Break Out bandje aan te schaffen. Deze kun je dan vervolgens tijdens de trainingen om je arm te dragen. We mogen nu nog slechts in kleine groepjes sporten, maar al snel zal dat met meer zijn. Als er genoeg mensen meedoen, dan ga je elkaar vanzelf tegenkomen onderweg. Dat schept dan letterlijk een band. De bandjes zijn te bestellen via Team Westland (of René van Dijk 0653368577 / Leen de Mos 0654217107) Deze moeten minimaal € 5,- opbrengen, maar een hogere donatie naar keuze is natuurlijk altijd welkom.

Vervolgens willen we proberen om naast sporters, ook bedrijven en verenigingen zo ver te krijgen om zich aan te sluiten. Dit alles moet leiden tot één grote 'Break Out-dag' op zaterdag 19 juni. Dan willen we Westland op de kaart zetten als sportiefste gemeente van Nederland. Iedereen kan, en moet eigenlijk mee doen! Naar buiten, bewegen, ontmoeten.

Er worden in alle kernen van het Westland startpunten gemaakt en routes aangeboden om te wandelen, fietsen of hard te lopen. Langs die routes hopen we op zoveel mogelijk support van bedrijven winkels etc. Iedereen mag met zijn eigen groep(je) een challenge bedenken en kijken hoe laat en waar er wordt gestart. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een bandje aanbieden aan hun personeel en vragen of ze mee willen helpen om het Westland en vooral Team Westland te steunen. Het moet een dag worden waarop we het Westland van zijn beste kant laten zien en al onze mooie bedrijven en gezonde producten die we hier maken en telen kunnen promoten!

Daag elkaar uit 
Verenigingen die lange tijd een deel van hun leden niet meer hebben gezien, kunnen als de versoepelingen het toestaan, elkaar eindelijk weer eens ontmoeten op hun favoriete stek. Het zal nog niet mogelijk zijn om er één massaal feest of happening van te maken, maar wel heel veel kleine.

Hoe mooi is het om iedereen op zijn eigen niveau een prestatie te laten leveren en elkaar daarna weer te ontmoeten bij je favoriete terras, vereniging of bedrijfskantine. Daag elkaar uit tot een prestatie, sponsor elkaar en doe een gezamenlijke donatie voor Team Westland. Zoek elkaar aan het eind van de dag op en vier het leven (maar volg natuurlijk altijd coronaregels van dat moment).

Als iedereen, jong en oud, meedoet op zaterdag 19 juni, dan zetten we Westland op de kaart als SPORTIEFSTE GEMEENTE VAN NEDERLAND MET DE TEAM WESTLAND BREAK OUT!

Wil je je als bedrijf, vereniging of sportploeg  aansluiten bij deze actie, dan kun je info opvragen bij René van Dijk 06 53368577, Leen de Mos 06 54217107 of via deze site.

Voorbeelden 
Wil je op zaterdag 19 juni tijdens de Team Westland Break Out dag, ook een sportieve actie organiseren maar weet je nog niet zo goed wat? Hieronder vind je enkele ideeen: 
- wandeltocht (door het bos/over het strand/horeca wandeling/door-langs de kassen)
- recreatieve fietstocht (door het Westland/van horeca naar horeca/door-langs de kassen/door de duinen)
- toertocht (door het Westland/rondje Ijsselmeer door de duinen naar ??)
- last men standing challenge
- wandel of fiets marathon 
- sporttoernooi (voetbal/hockey/tennis/padel/basketbal/korfbal/volleybal)
- rolstoelwandeling
- Break Out cake verkoop

Team Westland Break Out band
Bestel nu je eigen Team Westland Break Out band voor een minimale bijdrage van €5,- via info@teamwestland.nl.
Na het bestellen, laten wij je weten waar de band(en) opgehaald kan worden.

Doe mee! Sponsoren kan via:

- Via de teamleider van jouw eigen team

- Rechtstreeks via het sponsorformulier hier

- Of overmaken op: NL42 RABO 0154 7604 71 (t.n.v. Stichting Team Westland)

 

 

Let op: Dit is een evenement van René van Dijk. Dit is een particulier initiatief van deelnemers/sponsors van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.