Team Westland Break Out op 19 juni 2021

Corona houdt ons al meer dan een jaar in zijn greep. Veel, heel veel van onze plannen en voornemens zijn afgelopen jaar niet doorgegaan. Het is tijd voor een nieuw begin. We willen daarom aan het hele Westland vragen om mee te doen met onze actie: Team Westland Break Out!!

Wat houdt dat precies in?
We willen sportend Westland enthousiast maken om mee te doen en een Break Out bandje aan te schaffen. Als er genoeg mensen meedoen, dan ga je elkaar vanzelf tegenkomen onderweg. Dat schept dan letterlijk een band. De bandjes zijn te bestellen via Team Westland (of René van Dijk 06 53 36 85 77 / Leen de Mos 06 54 21 71 07) Deze moeten minimaal € 5,- opbrengen, maar een hogere donatie naar keuze is natuurlijk altijd welkom.

Vervolgens willen we proberen ook bedrijven en verenigingen zo ver krijgen om zich aan te sluiten. Dan zetten we het Westland op de kaart als sportiefste gemeente van Nederland! 

Er worden in alle kernen van het Westland startpunten gemaakt en routes aangeboden om te wandelen, fietsen of hard te lopen. Langs die routes hopen we op zoveel mogelijk support van bedrijven, winkels etc. 

Hoe mooi is het om iedereen op zijn eigen niveau een prestatie te laten leveren en elkaar daarna weer te ontmoeten bij je favoriete terras, vereniging of bedrijfskantine. Daag elkaar uit tot een prestatie, sponsor elkaar en doe een gezamenlijke donatie voor Team Westland. Zoek elkaar aan het eind van de dag op en vier het leven (maar volg natuurlijk altijd coronaregels van dat moment).

Als iedereen, jong en oud, meedoet op zaterdag 19 juni, dan zetten we Westland op de kaart als SPORTIEFSTE GEMEENTE VAN NEDERLAND MET DE TEAM WESTLAND BREAK OUT!

Wil je je als bedrijf, vereniging of sportploeg aansluiten bij deze actie, dan kun je info opvragen bij:
René van Dijk 06 53 36 85 77 
Leen de Mos 06 54 21 71 07

Team Westland Break Out band
Bestel nu je eigen Team Westland Break Out band voor een minimale bijdrage van €5,- via info@teamwestland.nl.
Na het bestellen, laten wij je weten waar de band(en) opgehaald kan worden.

Kijk eens op www.teamwestland.nl/evenementen-acties/evenementen/ voor alle evenementen op deze dag!!

De 100 km kernen route

De korte kernen route wordt aangegeven met WITTE pijlen en de lange route met ORANJE pijlen. 

Mail naar wielepet@gmail.com of app naar René van Dijk 06 53 36 85 77 / Leen de Mos 06 54 21 71 07 om de route te ontvangen.

Een .zip bestand van de route (.gpx) kun je hier downloaden:

100 kernen route downloaden zip-bestand

Let op: bij het uitpakken van het bestand op je device kan het voorkomen dat er tekst achter de bestandsnaam wordt geplaatst. Check in dat geval of het bestand (op telefoon in de map bestanden) eindigt op '.gpx'. Pas het aan als dat nodig is.

Update

Nog ruim een week te gaan. Er gebeuren mooie dingen. Steeds meer initiatieven komen tot leven, maar ook veel vragen borrelen op bij deelnemers. Voor de duidelijkheid: iedereen mag die dag zelf bepalen wat hij doet, waar vandaan en op welk tijdstip. Deze spreiding is nodig omdat we nog steeds te maken hebben met Corona. Er wordt wel een route uitgezet door en langs alle kernen van het Westland. Op deze route kom je langs allerlei bedrijven, winkels etc. die meedoen en valt er genoeg te zien. Er zijn nog tal van andere initiatieven en routes waar je aan kan sluiten en iets zelf verzinnen mag natuurlijk ook.

Een overzicht waar activiteiten plaatsvinden die nu bekend zijn en in de richting vd route:

- Poeldijk en omgeving: Madestein Powerwalkingclub Westland, Brasserie OCK
- Wateringen: Hofpark Stichting Samen voor het Westland       
- Kwintsheul
- Honselersdijk
- Naaldwijk: Inloophuis Carma, de Sapbar, Shantykoor De Westlanders, Everesting Challenge bij De Slimmerick, Sportschool Midex, work out Wilhelminaplein, JO ranch Force Demolition
- De Lier: Bakker Langerak, Shantykoor Onder Zeil
- Maasdijk
- Heenweg
- s’-Gravenzande: sportschool Highline, Foodmaster de Parel, Centrum “de Stoel” Evanthia & CDA Westland, Strandpark Vlugtenburg brasserie Zout
- Monster: sportschool Westcoast gym, Vlotlaan spinnen Aalt Baatje, Centrum Monster, Sporthal de Wielepet DRV & ERP home

Er wordt ook een 100 km route uitgezet die de kernenroute overlapt.

Verkooppunten van de bandjes: Sapbar Naaldwijk, Bakkerij Langerak de Lier, Foodmaster de Parel s’Gravenzande, Sporthal de Wielepet Monster

Bedrijven die de actie steunen: DRV Accountants & Adviseurs, Europe Retail Packing, BE Fresh Produce BV, Force Demolition, Ruitenburg adviseurs & accounts, Looije Verpakkingen, Evanthia, Cuvo, Koppert Cress, Baatje grondverzet, Kubo

Super om te zien dat er zoveel mensen actief zijn op deze dag!! En er is nog ruimte om nog aan te sluiten, dus doen!!

Kijk eens op www.teamwestland.nl/evenementen-acties/evenementen/ voor alle evenementen op deze dag!!

De Break Out vlogs van Alphons de Wit

Doe mee! Sponsoren kan via:

- Via de teamleider van jouw eigen team

- Rechtstreeks via het sponsorformulier hier

- Of overmaken op: NL42 RABO 0154 7604 71 (t.n.v. Stichting Team Westland)

 

 

Let op: Dit is een evenement van René van Dijk. Dit is een particulier initiatief van deelnemers/sponsors van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.