Erwin de Kleijn

Wie ben je:
Ik ben Erwin de Kleijn, 54 jaar oud, geboren in Den Haag. Inmiddels woon ik 20 jaar in Bleiswijk met mijn vrouw Marjan, twee dochters Britt en Tessa en twee honden Teun en Boyd.
Tot 1998 was ik fanatiek voetballer (keeper) en hardloper (marathon Rotterdam 1990). In 1998 raakte ik zwaar geblesseerd aan mijn knie, waardoor voetbal en hardlopen niet meer mogelijk waren.
Rond 2000 ben ik begonnen met spinnen. Sinds 2 jaar ben ik ook instructeur.
Mijn beroep is schade-expert op het gebied van brand en aansprakelijkheid, met als werkgebied Den Haag en het Westland.

Voor de hoeveelste keer ga je mee:
Ik ga voor de eerste keer mee.

Ga je op 19 juni 2019 fietsen, wandelen of hardlopen:
Ik ga fietsen. Ik heb speciaal een racefiets gekocht. Ik ben geen buitenfietser, maar zal er nu toch aan moeten geloven. Momenteel spin ik 4 x per week, Vanaf maart ga ik ook buiten trainen.

Wat is je motivatie om mee te gaan met Team Westland:
Al jaren dacht ik er over na om een keer voor het goede doel een berg op te fietsen. In 2018 overleed mijn vader als gevolg van longkanker met uitzaaiingen naar de hersenen. Dit gaf mij net het laatste zetje. Ik wilde niet voor de Alpe d’HuZes gaan daar ik dit te massaal vond.
Ik hoorde van Team Westland, heb de website bezocht en heb me aangemeld.
De ervaringen tot nu toe zijn zeer positief.

Wat wil je verder nog kwijt:
Ik ben onder de indruk van het aantal vrijwilligers en de bevlogenheid van de mensen en kijk er dan ook naar uit om met alle vrijwilligers en sporters het evenement wederom tot een mooi succes te maken.