Fer Alsemgeest

Hallo, ik ben Fer Alsemgeest.

Al een aantal jaren volg ik de Activiteiten van Team Westland. Ik heb in het verleden wel eens meegedaan aan een wandeling waarvan de opbrengst ten goede kwam aan Team Westland. De deelname in 2018 van een kennis heeft mij geïnspireerd om in juni 2019 al wandelend mee te doen aan de beklimming van de Col du Tourmalet, het gaat voor mij de eerste keer worden. In 2019 hoop ik 70 te worden en ik vind het tijd worden om ook eens een daad te stellen. Dit omdat kanker ook in mijn familie doodsoorzaak nummer 1 is.

Deze uitdaging wil ik aangaan ter nagedachtenis aan mijn vader Kees, moeder Mien, broer Henk, zus Corrie en haar dochter Sandra. In ons gezin is nog niemand “normaal” overleden, allemaal aan een of andere vorm van kanker. Daarnaast uit grote dankbaarheid voor het gelukkige feit dat ik zelf in 2015 slokdarmkanker heb mogen overleven.

Het lijkt mij een geweldige uitdaging, en ervaring, om mijn steentje bij te dragen aan het bestrijden van deze ziekte. Ik ga alles in het werk stellen om deze beklimming tot een goed einde te brengen en te trachten daarmee zo veel mogelijk financiën binnen te “harken”.

Ik zou het geweldig vinden wanneer u mij daarbij zou willen helpen. Bedankt alvast!