Hepke Horjus

Voor de hoeveelste keer ga je mee:
3de keer

Ga je op 19 juni 2019 fietsen, wandelen of hardlopen:
Fietsen

Wat is je motivatie om mee te gaan met Team Westland:
Ik fiets in eerste plaats voor m’n mooie en lieve dochter Jellien die helaas op 4 juli 2018 is overleden aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. Ik wil samen met Team Westland veel geld ophalen zodat daarmee veel onderzoek gedaan kan worden. Er moeten betere en snellere behandelingen komen om de akelige ziekte te bestrijden. Hoe eerder hoe beter. Ook fiets ik voor alle andere mensen die hun geliefde hebben moeten loslaten. Wij weten als geen ander hoe wreed het is dit te moeten meemaken.

Zit je in een team, zo ja welk team en met wie:
Team Jellien. Daar zitten nogal al wat mooie mensen in: Davey, Anita, Frank, m’n zwagers Gert en Johan, Alex, Nicole, Rene en de vele vrienden en vriendinnen van Jellien!

Wat voor actie/evenement ga je organiseren en wanneer:
Volgens mij gaan we nog wat proeverijtjes organiseren. Wanneer weten wij nog niet.

Wat wil je verder nog kwijt:
Het was heel bijzonder om met Team Westland de afgelopen 2 jaar de Tourmalet op te gaan. Dit jaar zal een heel ander jaar worden omdat onze dochter er nu niet meer bij is. Maar wat had ze er graag bij willen zijn! Maar ook dit jaar zal weer mooi worden. Met een lach en een traan! Ik laat het maar over mij heenkomen. Vele vrienden en vriendinnen van Jellien gaan nu ook mee, m’n zwagers Gert en Johan, en de artsen van het LUMC gaan ook weer mee. Afgelopen 4 jaar wel gezien hoe betrokken deze artsen zijn. Met name Sander Dijkstra en Hans Gelderblom, dankzij hen mochten wij onze dochter langer bij ons hebben. En niet te vergeten Nicolette... zij was ook ons steun en toeverlaat.