Jan Alsemgeest

UITDAGING:
Gaat het er toch van komen, een sponsortocht, fietsend, hardlopend of wandelend. Ja, dat evenement, georganiseerd door dat geweldige TEAM WESTLAND. De opbrengst o.a. hiervan, wordt voor 100% besteedt aan hen die het toe komt, ZIE DE SITE VAN TEAM WESTLAND EN KIJK BIJ TOURMALET. Buiten dit evenement organiseren zij het hele jaar door andere evenementen.

WIE BEN IK:
Jan Alsemgeest, geboren en getogen Schipluidenaar en 64 jaar jong en boordevol energie. Mijn hobby’s zijn schaatsen, hardlopen en vooral wandelen en dat ga ik doen op 19 juni 2019 en wel 18 km de Tourmalet op met een stijgingspercentage vanaf 7 tot en met 13%. Ik haal mede de energie uit het feit dat ik het nog kan en mag doen; mijn generatiegenoten en dorpsbewoners kennen mij, vanaf mijn 18e jaar met problemen met mijn knieën en later de psychische problemen. Maar ik ben terug, sterker dan ooit, sinds 2003 rechts en 2006 links ben ik trotse bezitter van kunstknieën. Sinds 2010 is psychiatrie verleden tijd en ik weet als geen ander YOU’LL NEVER WALK ALONE. In 2018 heb ik o.a. 7 wandelvierdaagsen en voor het eerst een Kennedymars (80 km) gelopen.

MOTIVATIE:
de doorslag om dit te doen kwam in oktober 2018 toen mijn oudste broer Fer te kennen gaf de TOURMALET te willen bewandelen om iets bij te dragen en terug te doen voor het bestrijden van kanker. In 2015 was bij hem slokdarmkanker geconstateerd en het is kantje boord geweest. Wat slokdarmkanker betreft een van de weinigen die door mag gaan en zie, hij loopt op 19 juni 2019 de Tourmalet. Toen wist ik, ik loop mee. Hij en ik doen het namens onze overleden vader, moeder, broer (58 jaar) en zus (57 jaar). Broer en zus zijn beiden in dezelfde week, in hetzelfde jaar overleden. Ook voor mijn petekind Sandra van Leeuwen, overleden op 17 jarige leeftijd, zij was een talentvol badmintonster.
Dichtbij zijn veel vrienden en kennissen op te jonge leeftijd overleden aan deze ziekte.

DOEL:
Het verzamelen van zoveel mogelijk sponsorgeld, om doktoren en mensen in gelegenheid te stellen om een bijdrage te leveren ter bestrijding van deze ziekte kanker. ZIE DE SITE VAN TEAM WESTLAND EN KIJK BIJ GOEDE DOELEN, en vooral bij impressie 2018 (bovenin de balk).

SPONSORING:
Zelf ben ik iemand die niet van vragen houd maar voor dit doel heb ik geen enkele schroom, en ik weet net als jullie, elke week staat wel iemand voor de deur met een collectebus, maar nu vraag ik jullie beleefd HELP MIJ.

Ik wil MINIMAAL € 1.500,00 meenemen, maar het liefst natuurlijk een veel hoger bedrag, niet voor mij maar voor de vele goede doelen die Team Westland gaat uitkiezen. Met z’n allen eraan werken om deze ziekte de wereld uit te krijgen. Het inschrijfgeld van € 150,00 en verblijfskosten van € 560,00 betaal ik natuurlijk helemaal zelf.

ELK BEDRAG IS WELKOM, ga naar de site van team Westland en kijk bij sponsor of klik hier: https://www.teamwestland.nl/meedoen/deelnemer-sponsoren/.
Vind je dit te moeilijk neem dan contact op met mij via janalsemgeest@live.nl of bel 06-46410664. Je bent van harte welkom en samen komen wij eruit. Bedrijven kunnen ook via de site van team Westland sponsoren of via de digitale sponsorkaart, ook op deze site te vinden.

Alvast bedankt voor de aandacht en medewerking.

Met sportieve sponsorgroet,
Jan Alsemgeest