Joyce van der Meer

Voor de hoeveelste keer ga je mee:
Dit jaar ga ik voor de tweede keer mee met Team Westland.

Ga je op 19 juni 2019 fietsen, wandelen of hardlopen:
Woensdag 19 juni ga ik 1x de Tourmalet op wandelen en 1x op fietsen.

Wat is je motivatie om mee te gaan met Team Westland:
Twee jaar geleden kregen wij in de week van de Tourmalet het bericht dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was en dat er nagenoeg niks meer aan gedaan kon worden. Een aantal weken erna hebben we afscheid moeten nemen. 1 jaar na het definitieve bericht ben ik 1 keer wandelend de Tourmalet op gegaan. Dit jaar is het 2 jaar geleden en ga ik 2 keer de berg op.
Voor mijn moeder en met mijn moeder in gedachten en om mij heen.

Wat voor actie/evenement ga je organiseren en wanneer:
In december 2018 heb ik 2 KerstKunst workshop avonden georganiseerd waar er onder leiding van bloem- en beeldend kustenaar José Knippenberg prachtige KerstKunststukken zijn gemaakt.

Wat wil je verder nog kwijt:
Ik ben heel blij met Team Westland. Naast het sportieve aspect waar iedereen naar toe leeft; het met elkaar beklimmen van de Col du Tourmalet op woensdag 19 juni - maakt de stichting zich lokaal en regionaal sterk om het bedrag dat jaarlijks wordt opgehaald te besteden aan onderzoek naar en bestrijding tegen kanker. Daarnaast maken zij zich ook sterk voor een lichtpuntje in het leven van Westlanders die met deze verschrikkelijke ziekte te maken hebben. Laten we ons met elkaar sterk maken om deze strijd aan te gaan!