Marjon Verouden

Dit jaar ga ik voor de derde keer mee met Team Westland naar de Col Du Tourmalet. Ik ga weer als fietser deze berg bedwingen en hoop net als voorgaande jaren 2 keer om hoog te kunnen fietsen, 2x keer afzien om deze top te halen.

Dit jaar is een speciaal jaar aangezien we op de sterfdag van mijn vader omhoog gaan én omdat mijn jongste dochter dit jaar samen met haar vriendin ook meefietsen.

Mijn motivatie om mee te fietsen is "de strijd tegen kanker". Deze ziekte, die dagelijks nog zoveel mensen treft, moet de wereld uit. In mijn eigen omgeving ben ik mensen verloren aan deze ziekte . maar ook heeft mijn moeder deze ziekte al meerdere maken in diverse vormen overwonnen en is zij er gelukkig nog. Hier ben ik erg dankbaar voor.

Ik zit niet in een team en voer de acties alleen. Zo heb ik van mijn schoonzoon bloemen gekregen die weer heb verkocht, van een kennis heb ik mandarijnen gekregen die ik op de zaak weer kon verkopen. Daarnaast hoop ik dat de Westlandse aardbei mij dit jaar weer wil sponsoren met aardbeien. Van mijn werkgever, De SWKGroep, heb ik een mooie donatie ontvangen. Ook dit jaar ga ik weer op de fiets naar de Tourmalet toe en hoop op een sponsoring van familie en vrienden per afgelegde kilometer.

Wat ik erg leuk van team Westland vind is dat je op alle evenementen die er door de teamleden georganiseerd worden ook weer teamleden tegen komt die mee doen aan deze acties. Dus gewoon een grote gezellige familie die de strijd tegen kanker met een lach en een traan met elkaar deelt.