Pieter Verduijn

Mijn naam is Pieter Verduijn,

Ik ben met Team Westland 1 keer naar de Alpe d’huzes geweest en 3 keer naar de Tourmalet. 2019 wordt dus de vijfde keer dat ik fietsend de berg zal beklimmen. 

Wij hebben een team van ongeveer 24 personen waar we veel acties mee organiseren. Een tenue met allerlei sponsors erop, de groente- en fruitkist, TW wijn, perkgoed actie, Gooise vrouwen bingo, bridgedrive enz... Met al deze acties proberen we een groot geldbedrag op te halen in strijd tegen de vreselijke ziekte. 

De motivatie om mee te doen is duidelijk, veel teveel mensen (vrienden, familie en goede bekende) zijn ons ontvallen omdat ze de strijd hebben verloren. 

Met het geld wat we ophalen worden veel goede doelen gesteund. Tot eind vorig jaar zat ik, vanaf het begin, bij de Goede Doelen Commissie. Hierdoor weet ik dat er veel goede dingen worden gedaan met al het geld. Door allerlei druktes heb ik het stokje na drie jaar overgegeven, een beetje nieuw bloed in de commissie is ook niet verkeerd. 

Als laatste wil ik nog kwijt dat ik deelnemer ben van team Westland omdat het zo’n geweldige club met mensen is. Bij Team Westland is iedereen gelijk en door de jaren heen leer je zoveel nieuwe mensen kennen. 

We gaan er weer een mooie week van maken daar in de Pyreneeën.