Tjarda Kester

Kanker raakt ons allemaal…

Ik ga dit jaar voor het eerst (wandelend) de Tourmalet trotseren voor de goede doelen van Team Westland.

Er zijn helaas nog veel te veel mensen, die de strijd tegen kanker moeten aangaan en er zijn helaas nog veel te veel mensen, die deze strijd verliezen. Dit raakt niet alleen de zieke mensen zelf, maar ook al hun dierbaren… ‘Iets willen bijdragen in de strijd tegen deze rotziekte’ is de reden om me actief in te zetten voor Team Westland.

Ik loop samen met een kanjer van een vriendin, die borstkanker overwonnen heeft! Ik loop voor iedereen, die ooit met kanker te maken heeft (gehad) of nog te maken krijgt… In het bijzonder loop ik voor Milo. Het lieve neefje van een goede vriendin, die op 6-jarig leeftijd als gevolg van kanker overleden is. Ik loop met een persoonlijke boodschap van zijn zusje en familie op ‘mijn’ gedenksteen naar boven.

Wat ik waardeer aan Team Westland is het feit dat de stichting volledig gedraaid wordt door ‘vrijwilligers’. Het ingezamelde geld gaat hierdoor volledig naar de goede doelen!
Ik ben betrokken bij meerdere acties zoals de ‘Westlandse vrouwenbingo’ 13 maart en 9 mei 2019 en de Paas bridgedrive 13 april 2019.