Linda van Etten

Ik ben Linda van Etten, 53 jaar en moeder van 3 dochters en een zoon.

Mijn motivatie om mee te doen is in eerste plaats om de aandacht te vragen voor verschrikkelijke ziekte kanker waar nog veel te veel mensen, jong en oud ziek van worden en helaas ook aan overlijden. Daarbij is wandelen mijn hobby en een vriendin van mij heeft al eerder met jullie meegedaan en daar over verteld dat het bijzonder is mee te doen, niet alleen die ene dag maar om een hele week met elkaar op te trekken met hetzelfde doel en met veel ingrijpende maar ook mooie verhalen.

Ik wandel dit jaar voor de eerste keer mee.

Wat ik verwacht is een bijzondere week, bij de avond bij Beukers hebben jullie al een mooie impressie gegeven met foto's uit de omgeving. De dag zelf, waar het natuurlijk allemaal om draait, denk ik dat de klim de Tourmalet op best pittig zal zijn maar door hier goed voor te trainen goed te doen.

Wat ik van Team Westland verwacht is de informatie de we nodig hebben om goed voorbereid te zijn. Maar wat ik tot nu al gehoord heb en merk dat het een heel gemotiveerde organisatie is denk ik dat dat helemaal goed komt.