Patriciavan den Berg

Mijn naam is Patricia van den Berg ik woon en werk in Maasdijk.
Daar zijn veel mensen met het Team Westland virus besmet, in de goede zin!!

Ik dacht al in voorafgaande jaren, dat ik een keer mee wilde doen met Team Westland, maar elke keer kwam het er op de een of andere manier niet van. Ik doe mee, gewoon omdat ik in mijn leven iets wil betekenen voor het goede doel, om geld op te halen voor deze rot ziekte. Ook omdat ik via Team Westland vorig jaar 2 families heb blij gemaakt, door het speciale potje voor het persoonsgebonden budget door Team Westland. Om mensen hun wens in vervulling te laten gaan, welke zij in de nog te korte tijd die zij te leven hebben in vervulling kunnen laten gaan. Dat vond ik enorm mooi en goed besteed, door Team Westland.

Eindelijk nu dit jaar is het dan wel zo ver en gaan wij met 3 vriendinnen de berg op wandelend en 1 vriend, welke gaat fietsen. Met speciaal in mijn hart Angelique van Zijl, omdat zij 12 mei 2018 op veel te jonge leeftijd is overleden aan deze verschrikkelijke ziekte. En helaas nog meerdere mensen: neef, vroegere vriendin, schoonvader welke in herinnering zijn.

Mijn verwachting van Team Westland, tot nu toe is alles goed geregeld. En het wordt voor mij de eerst keer, dus ik sta er blanco in.
Maar het zal zeker een mooie week worden en we gaan ervoor 💪.

Wij organiseren een golftoernooi op 24 en 26 april, om geld in te zamelen, dus schrijf je in er zijn nog een paar plaatsen over!