Ad Olsthoorn

Wie ben je?
Ad Olsthoorn

Wat is je motivatie om mee te gaan met Team Westland?
Waarom zet ik me in voor dit goede doel? Mijn vader is overleden aan de gevolgen van kanker. En vele familieleden en vrienden hebben ermee te maken, daar fiets ik voor naar boven! Maar eigenlijk voor iedereen die ermee te maken heeft gehad of er mogelijk nog mee te maken gaat krijgen is het waard om de strijd aan te gaan. Help kanker de wereld uit! 17 juni 2020 gaan wij weer de Tourmalet bedwingen en maken er een mooie gedenkwaardige dag van. Elk sponsorbedrag is welkom! Ik wil zoveel mogelijk geld ophalen wat gebruikt wordt voor onderzoek naar kanker en tegen kanker. Daarom vraag ik jullie om mij te sponsoren voor dit goede doel. Dat kan opĀ deze pagina.
Onze acties: Scholenactie / Kids Run bij diverse scholen in het Westland.

Voor de hoeveelste keer ga je mee?
4e keer

Ga je op 17 juni 2020 wandelen, hardlopen, wielrennen of mountainbiken en Wat verwacht je daarvan?
Op 17 juni ga ik wielrennen en denk op een andere dag de gelegenheid te krijgen om te gaan moutainbiken, ik verwacht dat het moutainbiken een extra dimensie aan het fietsen geeft. Het lijkt me heel vet om daar de bergen op een andere manier te zien.

Wat verwacht je verder dit jaar van Team Westland?
Ik verwacht weer een hele fijne sfeer en saamhorigheid en ik hoop weer veel oude vrienden te zien en nieuwe vrienden te maken.