Annelies en Marco Jansen

Wij zijn Marco en Annelies Jansen en wonen, samen met onze 3 kinderen in Honselersdijk.
In 2017 zijn wij geraakt door Team Westland en besloten wij ons ook aan te sluiten om ons in te zetten voor de goede doelen van Team Westland.

Zo beklommen wij in 2018 voor de eerste keer de Col du Tourmalet. Wat hebben we toen een mooie week beleefd! Zo bijzonder! Dat wilden we graag samen nog een keer beleven en zo hebben al vrij snel na thuiskomst besloten ook in 2019 deze berg te beklimmen. Marco ging op de fiets omhoog en Annelies wandelend. Wat een warme week met zoveel emoties. Je deelt zoveel moois met elkaar en hebben weer ontzettend mooie herinneringen gemaakt. Ook veel plezier en saamhorigheid hebben we ervaren. Team Westland voelt als een warme familie. 

Tot we in december 2019 ineens overvallen werden door deze nare ziekte. Bij toeval werd er een tumor ontdekt in één van de nieren van Marco. In januari hebben de artsen deze nier met tumor succesvol kunnen verwijderen. De scans lieten zien dat er geen nabehandelingen (geen bestraling of chemo's) nodig waren, goed nieuws dus! We kunnen weer vooruit kijken.

Dan hoef je eigenlijk niet lang na te denken en hebben we besloten om, ook in 2021, ons weer aan te sluiten bij Team Westland. We gaan voor de derde keer de Tourmalet beklimmen!! We mogen 2 keitjes mee naar boven nemen en bij het monument neerleggen met de mooie woorden: LEEF! Iedere dag weer en VANDAAG, kijk ik naar wat goed gaat!