Brigitte Bosman

Wie ben je?
Brigitte bosman

Voor de hoeveelste keer ga je mee?
Ga voor de eerste keer mee

Ga je op 17 juni 2020 wandelen, hardlopen, wielrennen of mountainbiken en Wat verwacht je daarvan?
Ik ga wandelen

Wat verwacht je verder dit jaar van Team Westland?
Ik verwacht een hoop leuke acties

Mijn motivatie:
Nadat ik zelf genezen was van longkanker ben ik me in gaan zetten voor lotgenootjes.
In het begin voor alleen longkankerpatienten maar al snel kwam ik er achter dat heel veel mensen op zoek waren naar lotgenootjes of gewoon een luisterend oor. In het Hmc kregen ik de kans om
een mooie inloop/verwenkamer te realiseren. En door onze ambassadeur John Medley kwam ik in contact met Team Westland.

Wij werden 1 van de goede doelen van Team Westland en kregen we super mooie donaties. Waardoor we mooie verwendagen kunnen doen in de verwenkamer voor de patienten.
Vorig jaar wilde ik graag met hun mee de berg op en dan het liefst op de fiets. Maar dat bleek iets te hoog gegrepen, als je het met een stuk long minder moet doen.Het trainen ging niet echt makkelijk en al snel kreeg ik de ene verkoudheid en infectie naar de andere. Dus helaas vonden de artsen de berg niet echt een slim idee. Maar ik wilde toch heel graag ons eigen steentje van de lotgenootjes naar boven brengen. Vorig jaar heeft Rene Nederpelt gezorgd dat ons steentje boven kwam.

Dit jaar ga ik opnieuw een poging wagen maar dan wandelend om de berg te beklimmen en zo ook geld in te zamelen voor Team Westland.
En zelf ons eigen gedenksteentje voor alle lotgenootjes die we al kwijt zijn geraakt boven te brengen. Maar ook 1 voor de patienten die nog dagelijks de strijd aangaan met deze ziekte. En voor degene die wel al genezen zijn maar nog dagelijks de gevolgen merken en voelen van alle behandelingen. En dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Helpen jullie me het sponsorgeld bij elkaar te krijgen, zodat ik mee de berg op kan!