Esmée Kouwenhoven

Wie ben je?
Mijn naam is Esmée Kouwenhoven en ik ben 23 jaar oud. Samen met mijn zussen, moeder en zwager ga ik 17 juni de berg beklimmen. 

Wat is je motivatie om mee te gaan met Team Westland?
Afgelopen jaar hebben mijn vader en ik mijn moeder en nog veel andere mooie mensen binnengehaald boven op de berg. Het was een onwijs mooie ervaring en heel uniek dat we het met m'n vader hebben mogen beleven. Helaas heeft hij op 14 september 2019 zijn strijd tegen de vreselijke ziekte kanker na zes jaar verloren. Daarom gaan we dit jaar voor hem de top beklimmen, met hem in onze gedachten!

Voor de hoeveelste keer ga je mee?
Ik ga voor de tweede keer mee. Afgelopen jaar ging ik samen met mijn vader mee als begeleider. Dit jaar ga ik zelf de berg op wandelen. Ik denk dat dit een hele pittige en emotionele uitdaging zal worden, maar met elkaar gaat dit zeker lukken!

Wat verwacht je verder dit jaar van Team Westland?
Ik heb de week vorig jaar in Frankrijk als een bijzondere en onvergetelijke week ervaren. Een week met veel lieve mensen om ons heen, maar ook een week vol gezelligheid. Ik verwacht hetzelfde van aankomend jaar: een week met een lach en een traan!