Hepke Horjus

Mijn naam is Hepke Horjus. Ik denk dat de meeste Team Westlanders ons verhaal wel kent. Dat verhaal begint bij ons ergens eind 2015. Onze mooie en lieve dochter Jellien blijkt dan ernstig ziek te zijn. Vele chemokuren, bestralingen en operaties volgen in de jaren 2016, 2017 en 2018. Helaas kregen wij eind 2017 te horen dat Jellien uitbehandeld was. Een van de wensen van Jellien was om nog te trouwen met haar Davey. Dankzij Team Westland en Make a Wish is dat gerealiseerd. Een dag om nooit te vergeten.  

Ontzettend blij dat Jellien in 2018 het in Frankrijk heeft kunnen meemaken. Twee weken na de Tourmalet is m'n mooie Jellien in het bijzijn van ons, haar broers Frank en Robert en haar Davey in het LUMC overleden. Ze mocht maar 21 jaar worden. 

Het LUMC, waar de artsen Hans Gelderblom en Sander Dijkstra en verpleegkundige Nicolette en vele andere voor Jellien geknokt hebben, en terecht een donatie van Team Westland hebben gekregen voor onderzoek. Hierdoor is er weer een klein stapje vooruit gezet. 

De reden dat ik meefiets is dat we met z'n allen zo veel geld bij elkaar trappen zodat er door onderzoek meer overlevingskansen komen. Deze vreselijke ziekte MAG niet meer fataal zijn!!  

Zo mooi om deze berg voor de 4de keer te beklimmen met alle mooie vrienden, vriendinnen en familie om je heen. Het zal best weer lastig worden. Een dag waar veel gelachen wordt en dikke tranen gehuild worden!!