Joyce van der Meer

Wie ben je?
Joyce van der Meer

Wat is je motivatie om mee te gaan met Team Westland?
Mijn motivatie om met Team Westland op 17 juni 2020 te Col du Tourmalet te beklimmen is dat wij 3 jaar geleden in de week van Team Westland in Frankrijk, het bericht kregen dat mijn moeder ongeneselijk ziek was en dat er nagenoeg niks maar aan gedaan kon worden. Een aantal weken daarna hebben wij al afscheid van haar moeten nemen. 1 jaar na dit verschrikkelijke, definitieve bericht ben ik de Tourmalet 1x wandelend opgegaan. In 2019, was het definitieve bericht 2 jaar geleden en heb ik 2x die puist van een berg beklommen, wandelend en fietsend. Mijn motivatie om mij in te zetten is en blijft mijn overleden moeder die er in gedachten bij is en mee kijkt.

Voor de hoeveelste keer ga je mee?
De beklimming van 17 juni 2020, is mijn 3de Team Westland jaar.

Ga je op 17 juni 2020 wandelen, hardlopen, wielrennen of mountainbiken en wat verwacht je daarvan?
Op 17 juni start ik om 7.00 uur met het fietsend beklimmen van de Col du Tourmalet. Na het behalen van de top op 2115m, daal ik af om de Tourmalet nogmaals te beklimmen, maar dan wandelend.

Wat verwacht je verder dit jaar van Team Westland?
Ik ervaar tot nu toe al weer een prachtig en goed georganiseerd Team Westland. Weinig is te gek en overal wordt aan gedacht. De pop-up store in Naaldwijk geeft een geweldig gevoel van saamhorigheid, het familiegevoel. Precies datgeen wat Team Westland met je doet als je in de "Team Westland trein" stapt op het moment dat je je hebt aangemeld.

Team Westlander ben je niet voor even, Team Westlander ben je voor je leven.