Marian Koot

Ik ben Marian Koot

Ik ga weer met veel enthousiasme mee naar Frankrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoeken en ontwikkelingen zodat kanker ooit geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Het voelt heel machteloos als er iemand in je omgeving ziek is en overlijdt aan die rotziekte. Door me in te zetten voor Team Westland hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen voor dit prachtige doel.
Samen met Gerry vd Meijs en Truus Barendse hebben we een muziekquiz georganiseerd waar een mooi bedrag mee opgehaald hebben en daar zijn we hartstikke trots op!

Ik ga voor de 4e keer wandelend de Tourmalet beklimmen. 

Samen met Saar van Dijk begeleiden we de wandelgroep. Van ongeveer 15 wandelaars zitten we nu al aan meer dan 70 wandelaars. Dat wordt voor ons een hele uitdaging maar daar zijn we ook heel trots op. 
We hebben ervaren dat tijdens het wandelen in die mooie bergen, er hele mooie gesprekken ontstaan en hele waardevolle vriendschappen.
Dat vinden wij geweldig om te zien en het omschrijft precies wat Team Westland is.....die saamhorigheid met mensen die in je hart gaan zitten kan je aan niemand uitleggen. 

Ik heb er zin in!