Marianne van Dijk

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marianne van Dijk en ik ga dit jaar voor de eerste keer meelopen met team Westland. Ik heb vorig jaar het van dichtbij mogen meebeleven via Tjarda, die ook dit jaar samen met haar man de berg op gaat. Mijn zus Cindy en ik waren enthousiast geworden van alle verhalen en hebben ons opgegeven. Ik was aanwezig bij de goede doelen avond en dit heeft veel indruk gemaakt. Wat een saamhorigheid!

Helaas heb ik ook van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte met je doet. Mijn stoere neefje Milo is overleden op zes jarige leeftijd. Dit is niet in woorden uit te leggen en het is voor een ieder die te maken krijgt met deze ziekte een oneerlijke en hele zware strijd. Ik verwacht een mooie en vast emotionele week. Indrukwekkend om de verhalen van iedereen te horen. Heel bijzonder om het samen met mijn zus en Tjarda te mogen beleven. In mijn gedachten loop ik voor Milo en voor ieder kind die strijd tegen kanker. Vast een "makkie" in vergelijking met wat Milo heeft moeten door staan.

 Cindy en Tjarda hebben vier bingo avonden georganiseerd en dit zijn avondjes vol gezelligheid, weet ik uit ervaring. Ontzettend mooi dat iedereen zijn medewerking verleend om deze avonden tot een groot succes te maken om zoveel mogelijk geld op te halen voor team Westland.

Groetjes Marianne van Dijk