Barry de Bruin

Wie ben je?
Barry de Bruin, 57 jaar (oud als we de berg opgaan), werkzaam in het mooie Westland

Wat is je motivatie om mee te gaan met Team Westland?
De manier zoals Team Westland geld inzamelt voor volksziekte nummer 1, de manier het geld verdeeld wordt en de diversiteit aan verschillende doelen, de uitdaging, de gezelligheid, de kameraadschap, de betrokkenheid van de deelnemers en vrijwilligers. Volgend jaar is het 10 jaar geleden dat ik van het ene moment op het andere verlamd was door een tumor in mijn ruggengraat. Een feit waar ik vorige week op geattendeerd werd door mijn goede vriend en partner in crime Jan O jr. Het feit dat ik daar op gewezen werd is alleen al een reden om meer stil te staan bij mensen die niet het geluk hebben om voorledig te herstellen.

Voor de hoeveelste keer ga je mee?
De 1st keer

Ga je op 17 juni 2020 wandelen, hardlopen, wielrennen of mountainbiken en Wat verwacht je daarvan?
Voor nu wil ik nog steeds gaan fietsen. Zit in de loopclub bij Saar op dinsdagavond in Monster en dat is toch ook wel heel erg leuk. Ben er nog niet voor 100% uit, maar fietsen is de uitgangspositie. Dat het een combinatie wordt van jezelf overwinnen, de berg overwinnen en samen die berg op en er een top week van maken. Kijk ook heel erg uit naar de andere dagen. Hier zou ik een combi willen doen van soms fietsen en soms lopen.

Wat verwacht je verder dit jaar van Team Westland?
Alle eerst wil ik aangeven dat jullie allemaal kanjers zijn, de wijze waarop jullie energie in team Westland stoppen verdient meer dan diepe respect. Niks wat jullie al niet al die jaren doen, mensen blij maken die door een hel gaan en organisaties voorzien van middelen om onderzoek of ondersteunen te kunnen blijven geven.