Debbie Dekker

Mijn naam is Debbie Dekker, 35 jaar en ik woon samen met mijn dochter, Dana (7 jaar) in De Lier. Dit jaar ga ik voor het eerst mee met Team Westland. Deze sportieve uitdaging staat al jaren om mijn lijstje. Toen mijn zus mij vroeg om mee te gaan twijfelde ik geen seconde. Dit jaar ga ik voor het eerst met mijn zus Judith en mijn vriendin Tessa de Tourmalet beklimmen op de racefiets. 

Mijn motivatie om mee te gaan is dat mijn moeder al 25 jaar strijdt tegen kanker. Ze heeft al veel behandelingen gehad, maar het blijft terugkomen. Gelukkig mogen en kunnen we nog steeds van haar genieten, ook al gaat deze ziekte als rode draad door het leven van ons gezin. 

Team Westland vind ik een mooie organisatie, omdat zij geld ophalen voor onderzoek naar kanker voor instellingen uit de regio. Als verpleegkundige weet ik als geen andere dat ontwikkeling in de zorg heel belangrijk is, daarom draag ik graag mijn steentje bij. 

Wat verwacht ik van Team Westland? Ik verwacht er een hele mooie week van te maken en de bijzondere saamhorigheid te ervaren. En natuurlijk dat er een heel mooi bedrag opgehaald wordt om regionale instellingen onderzoek te laten doen naar kanker.