Gerry van der Meijs

In 2018 gingen wij voor het eerst mee met Team Westland en het was zo'n bijzondere ervaring met zo'n fantastische groep mensen, voor zo'n goed doel dat we sindsdien elk jaar meegaan. John als vrijwilliger en ik als wandelaar. 

Helaas krijgt bijna iedereen op wat voor manier dan ook wel te maken met kanker. 1 op de 3 wordt er zelf door getroffen. Voor onderzoek, behandeling en (na)zorg is veel geld nodig.

Oktober 2020 werd er bij onze oudste zoon een zeldzame vorm van kanker geconstateerd op ook nog eens een plek in het lichaam wat zeer zeldzaam is, zijn hart. Het is de hel je kind kanker te zien hebben, je komt met elkaar in een rollercoaster terecht van veel onzekerheid, angst, machteloosheid en verdriet. Wij maken van dichtbij mee dat ook oncologen soms met hun rug tegen de muur staan en niet goed weten voor welke behandeling gekozen moet worden en wat de beste volgorde is. Hoe mooi is het wanneer de bijdrage van Team Westland kan leiden tot minder kanker, betere (draaglijke) behandelingen en meer genezing. 30 april organiseer ik samen met Marian Koot een pubquiz. We hopen dan weer een mooi bedrag op te halen voor Team Westland.

 Vorig jaar werden wij verrast door de aanwezigheid van ons gezin in Frankrijk, wat een mooie week was dat! Dit jaar gaat onze jongste zoon Rodney voor het eerst mee als deelnemer en gaat hij fietsend naar boven. Super trots op hem! We gaan er met z´n allen weer een mooie week van maken.