Jolanda van ’t Wout

Ik ben Jolanda van ’t Wout, ik ben 54 jaar en ga voor de 2e keer mee met Team Westland. Dit jaar ga ik met mijn vriend Gert van Seters mee om te wandelen.

Ik doe mee omdat op 19 juni 2020 mijn man Kees is overleden aan een hersentumor. Afgelopen jaar was het voor mij een soort bedevaarttocht om Kees te gedenken en een kei voor Kees neer te leggen om het allemaal een beetje een plekje te kunnen geven. En om natuurlijk geld in te zamelen voor Team Westland.

Vorig jaar was dit een mooi doel om mijn leven zonder Kees weer op te bouwen, het gaf mij kracht. Het voelt goed voor mij om weer mee te kunnen gaan, zeker als ik op Kees zijn sterfdag, 19 juni,  weer in Frankrijk ben. Ik had vorig jaar aangegeven dat ik nog niet klaar was met mijn missie. Ik wil namelijk mijn boek, “Hartpijn” afmaken,  uit gaan brengen en verkopen om geld in te zamelen voor Team Westland. Het boek is bedoeld voor mensen die hetzelfde meemaken nu met hun zieke partner. De opbrengst hiervan wil ik doneren voor Team Westland. Ik verwacht dat het weer een mooie ontroerende week zal worden.