Patricia de Zeeuw

Wat een bijzondere mooie editie was het in oktober 2021 met elkaar in Argeles Gazost. Fijne gesprekken met (nieuwe) mede-Team-Westlanders, op weg naar een wandeling achter in de bus. Eten met elkaar aan lange tafels en de dag doorpraten en genieten van de liveshows. Er voor elkaar zijn, is geen opgave maar een “way of life”. Een hand op je schouder voelen, als je het even moeilijk hebt, doet een ieder goed! Prachtige wandelroutes gelopen in de Pyreneeën. Zelfs in de regen zijn we blij om met elkaar te zijn in Frankrijk. Kortom het hele familiegevoel is compleet! Saamhorigheid is waar we voor staan!

Op de dag van de beklimming, ben ik met het keitje voor mijn broer naar het monument gelopen. Ik had het hem beloofd. Om daarna bovenop de Col du Tourmalet het leven te vieren met elkaar.

Dit jaar ga ik samen met m’n dochter Joëlle die mytische berg bewandelen! Daar ben ik enorm trots op! Het zal een bijzondere week  gaan worden voor ons. Maar met al die lieve mensen om ons heen, voelt het als een warm deken. Samen sterk in de strijd tegen kanker!