Patricia Storm

Mijn motivatie om mee te doen is dat ik al 5 jaar met kanker leeft en eindelijk zelf die berg op kan. In 2017 is bij mij borstkanker geconstateerd met uitzaaiing naar de eerste lymfe. Er volgde zware kuren, operatie en bestaling. Iedereen dacht dat het allemaal weg was.

In 2018 ging Annelies Janssen de berg op en vroeg of ze een keitje voor me kon meenemen. Ik zat echt vol in de ontkenning dus dat hoefde allemaal niet. Het jaar daarna ging ze weer. Ik had nog veel last van de naweeën van de chemo en vroeg zelf of ze toch een keitje voor me naar boven wilde sjouwen. Ik vind dat zo bijzonder dat ze dat voor mij heeft gedaan.

Eind 2019 werden er uitzaaiingen in 2 ruggenwervels en een lymfe bij het borstbeen gevonden. Wat een klap. Weer een behandeling en ook die stomme Corona. In 2021 ging Annelies weer naar boven. Weer ook voor mij. Weer met mijn keitje. Wat een kanjer! Zo blij mee. Maar ik wil dat zelf ook kunnen dacht ik.

Ik heb afgelopen oktober een scan gehad en er was niks te zien. Dus dit jaar moet het gebeuren. Ik ga zelf de uitdaging aan. Ondanks de ongemakken in het lichaam door de hormoontherapie moet ik dit doen. Ik ga er heel veel van genieten en nu ga ik een keitje mee naar boven sjouwen. Ik weet voor wie ik dat wil. En dan ga ik mijn eigen keitjes zoeken.