Kerst Kunst Workshop 2019

Na enkele maanden van brainstormen, eerste ontwerpen, materiaal zoeken, promotie (flyer - aandacht in de kranten - eigen filmpje - decembermarkt - mond tot mond) en zelf de workshop volgen, was het op vrijdag 6 december zover. De eerste avond van de Kerst Kunst Workshop 2019!

In de middag ben ik met bloem- en beeldend kunstenaar José Knippenberg het leslokaal van Martin Mauritz / ML Opleidingen - ML services, gaan ombouwen tot workshoplocatie. Een gedeelte van het materiaal lag voor iedereen op de eigen tafeltjes klaar en het overige materiaal lag in het midden van de locatie. Na enkele plotseling emotionele woorden aan het begin, was de eerste avond van start. Een gezellige groep dames zijn onder leiding van José, met assistentie van Annelies en mijzelf, van start gegaan met de basis van hun kunstzinnige guirlande. Het toffe aan de workshop van José is dat iedereen aan het einde van de avond met een ander stuk de deur uit gaat, terwijl iedereen de beschikking heeft over hetzelfde materiaal. En ook de eerste avond was dit weer het geval.

Maandag- en dinsdagavond hebben we de gezellige en succesvolle (en niet te vergeten smakelijke!!) workshopavonden nog even dunnetjes herhaald. Want ook deze avonden ging iedereen enthousiast met een eigen tof kerstkunst stuk de deur uit.

De 3 workshopavonden heeft geresulteerd in een prachtige cheque van € 1.425,- voor Team Westland!

Vanaf deze plek nogmaals een dankjewel aan; José, Martin, Annelies, Carmen, Linda, Cynthia, Patricia en alle deelnemers voor het mogelijk maken van dit mooie bedrag!

 Joyce van der Meer

Zie ook onze foto's in de gallery!