Bingo De Lier € 12.680,-

In het kader van #staypositive hier van ons even een positief nieuwtje!! 
Afgelopen maand heb ik (Louise) samen met Ramona een bingo georganiseerd op 11 maart voor TEAM WESTLAND! Onze organisatie was al tijdig begonnen voor de corona crisis. Het liep gesmeerd!! Zo hadden wij ruim 200 kaartjes verkocht, en HEEL VEEL prijzen bij elkaar gesprokkeld! Onze dank hiervoor is heel groot! Lokale ondernemers uit de regio deden hier massaal aan mee! Ze vonden ons initiatief een TOP idee! (Iedereen onwijs bedankt, teveel sponsors om op te noemen!!!)

Echter waren wij zo lekker bezig dat wij uiteindelijk zelfs een auto hadden geregeld! Deze werd gesponsord door @autogrootscholten 🤩💪🏻 MEGA GAAF dus!!! De auto was eigenlijk wel een beetje saai.... Dus wat moeten we hier nu mee?! Heel brutaal aangeklopt bij @mvschadeherstel... Joh, kan jij die auto niet ff oppimpen?!! JA TUURLIJK zei Martin. Zo gezegd, zo gedaan.. wij hadden een mega gave gepimpte auto! 

Alles was dus geregeld, en de bingo op 11 Maart liep als een speer!Ook de locatie vv Lyra was echt top! Wat een geweldige medewerking! Dit hadden wij niet beter kunnen verwachten.

Een dag na de bingo werd alles anders. Alle evenememten met meer als 100 personen werden afgelast. Wat een geluk hadden wij gehad zeg!!! Want met onze bingo hebben wij een bedrag van € 11.930,- opgehaald! 🤩🤩🤩 Omdat het een super gezellige avond was heeft Sportvereniging vv Lyra een hele goede bar omzet behaald en hier dus nog een bedrag van €750,- aan toegevoegd 👍🏻👍🏻 Dit maakt een totaalbedrag van € 12.680,- Wat zijn wij hier onwijs trots op!!! 

Een week na de bingo bereikte ons het nieuws dat de 2020 editie van TEAM WESTLAND is afgelast. Dit is onwijs jammer, maar door de huidige situatie is dit de enige juiste oplossing! Wij storten ons bij elkaar gesponsorde bedrag natuurlijk wel aan TEAM WESTLAND. Het geld zal gebruikt worden waar het voor nodig is; bestrijding en onderzoek naar kanker. 

Omdat wij vonden dat de auto eigenlijk wel een beetje te gek was voor de bingo, hadden we het idee om deze bij onze wandel vriendinnen in de veiling te laten veilen. Zij organiseerden op zaterdag 23 mei een brommerrit met als einde een veiling. Helaas is de brommerrit ook afgelast vanwege de richtlijnen omtrent de Corona crisis. Daarom houden wij de auto voor een nieuwe actie volgend jaar!! 

Wij willen iedereen die ons heeft geholpen en gesponsord onwijs bedanken voor dit hele mooie bedrag! Dit jaar doen wij rustig aan, maar volgend jaar gaan wij zeker die berg op voor jullie!! 

TEAM WESTLAND 2021 here we come!!‼️