Duizende namen/donaties  voor Jade Kops en Team Westland

Het was Fernando Bolleboom die een actie opzette voor Jade Kops. Per deelnemer mocht er maximal 2,50 euro worden gedoneerd.
Afgelopen vrijdag werd de uitslag bekend gemaakt. De actie leverde het gezin een geheel verzorgde reis op naar de Dominicaanse Republiek: verblijf in een penthouse, vliegtickets en 2000 euro zakgeld. Daarnaast mocht Jade namens al haar donaties ook Team Westland nog een cheque overhandigen van 5.667,50 euro.

Bolleboom over de actie:
De aanleiding was niet leuk. Als je zo’n een actie start weet je dat hij niet kan mislukken en ook niet slagen. Maar wat lieten veel mensen hun warme hart spreken. Het is niet zo dat ik met een pak tissues ‘Goede tijden Slechte tijden’ moet kijken of dat ik in de war raak als mijn goudvis in zijn kom de verkeerde kant op zwemt, maar elke donatie raakte me keer op keer. Voelbaar zat er altijd een emotie achter.

k bedank ook: Vormgvr voor een fantastisch ontwerp met duizenden namen op het doek en de mooie cheques, allemaal precies in de juiste proportie, wat een vakman!
Miss latte voor de heerlijke warme dranken, Henri de Wit fotografie voor het vastleggen van de emotie en showband -glaz voor de vrolijke gepaste noot.

Jade heeft beloofd dat als het even tegen zit, ze zal denken aan alle steun! Daar was de actie voor bedoeld.

Team Westland en Jade go for it !