Hangplanten voor Beukenrode en Westerhonk

Dit jaar zouden de mannen van 'Op naar de top' niet meegaan naar de Tourmalet. Na twee jaar een succesactie met hangplanten te hebben gedaan, hadden de mannen besloten om de actie wel op te zetten voor Team Westland. Na 5 minuten was alles geregeld voor 1.500 stuks potten (van Tuijl pots-trays-sticks), grond (MeeGaa) en plantmateriaal (Dümmen Orange en Florensis). De opkweek wordt op een kwekerij van Green 05 gedaan.

Toen Team Westland besloot niet te gaan fietsen ivm Corona, stonden de planten al heerlijk te groeien, dus een weg terug was er niet meer. Al met al hebben we er iets meer dan 800 verkocht a 20,- en hebben weer een leuk bedrag bij elkaar geharkt. Maar wat doe je dan met de overschotten? Na lang denken van wie wel en wie niet, hebben we besloten om twee instanties te verblijden met deze hangplanten. We hebben 100 hangplanten bij Hospice Beukenrode gebracht en 550 bij het Westerhonk uitgedeeld.

Bij Hospice Beukenrode waren ze erg verrast en krijgen we via omwegen andere mensen te horen hoe ontzettend leuk dit is. Zoals “Hallo Team Westland, ik wilde jullie als vrijwilliger van Hospice Beukenrode heel hartelijk bedanken voor de mooie hangpot met bloemen. Hij hangt prachtig in onze tuin." Op het Westerhonk hebben we ze uitgedeeld aan mensen die in de frontlinie werken tijdens deze moeilijke tijd. De planten werden met open armen ontvangen.

Dit geeft zo'n gaaf gevoel!

Sander Meijer - Jowi Zeeman - Mario van Haasteren - Iwan Nieuwehuijzen - Robert Koenenkoop - René van Ruijven - Harke Torenstra - Don van Spronsen - Alex van Ruijven