Hudson to Hudson Ride 2019

Daar is ie dan, de Hudson to Hudson Ride 2019 aftermovie.
Allemachtig wat een prachtige dag hadden we met het mooie weer, wat een grote opkomst. Met een totaal van 678 deelnemers hebben we € 13.337,59 gefietst en gewandeld voor Team Westland. Wow, supertrots!
Schrijven jullie de volgende editie alvast in de agendaL: zondag 13 september 2020.

A big shout out naar alle vrijwilligers van Team Westland en organisaties die ons steunen bij de organisatie van dit event. Marco Bal bedankt weer voor uitdagende fietsroutes, Arie en Ine voor de mooie wandelroute en respect voor alle vrijwilligers van Team Westland die al vroeg uit de veren zijn om te helpen met opbouwen, inschrijven en bewaken van fietsen. En petje af voor het bestuur Dirk Huis, Marco Bal en René Beukers, wat doen jullie toch een geweldig werk.
En bedankt voor jullie bijdrage: DoToo App voor het online inschrijven en aanmelden, Het Bruist voor het mooie design van de shirts en de promotie, Crave Collective voor het videomateriaal, Rootsteps voor het inrichten van de websitepagina, Miko Coffee voor de lekkere bakkies onderweg, Van Leersum Dranken voor de wijn onderweg, Van der Burg & Bol voor de burgertjes bij de finish, De Mannen van Verhoek voor het fruit, DG Grootverbruik B.V. voor de lekkere koeken, Bavaria voor de charmante dames in Hudson VoorschotenRed Bull voor de extra vleugels bij de lunch in Hudson Zoetermeer en Colorworks voor de fietskratjes.

Een knuffel en dankbare groet van,
Doina Jonkman-de Gier & Mart Kamp