Judith en Marja € 7.650,-

Judith van der Zande- Brabander en Marja Brabander hebben afgelopen jaar diverse acties georganiseerd. Zij organiseerde deze in kleine kring om het persoonlijk te houden en om zo de 2 geliefde mannen die zij moeten missen en voor wie zij de berg op zouden gaan -  Geert de man van Judith en vader Prins de vader van Marja - in gedachten te houden.

Januari zijn zij gestart met een nieuwjaar-reünie voor de familie Prins inclusief rad van avontuur. Vader Prins was 16 januari jarig geweest en ging altijd graag naar bazars. De reünie werd opgevolgd door een heus beerpong toernooi. Zowel een avond voor de eigen vrienden als een avond voor de vrienden van de kinderen. Als laatste actie hebben de dames 2 bloemschikworkshops georganiseerd. Wandelvriendin en kunstenares Helene Tabben, heeft een schilderworkshop georganiseerd. Het materiaal wat deze avond gebruikt werd, had zij "geërfd" van een vriendin die overleden is aan kanker. Helene wilde hier iets moois mee doen en heeft de opbrengsten van de workshop gedoneerd aan de dames.

Dit was echter nog niet alles. Er stond nog een avond georganiseerd op Geert zijn verjaardag op 21 maart. Helaas gooide corona hiervoor roet in het eten. De familie had echter wel al een rondvlucht boven het Westland gedoneerd. Men kon zich hiervoor inschrijven en deze actie leverde € 1.300,- op.

Met de diverse acties - en spontaan ontvangen donaties - hebben Judith en Marja € 7.650,- opgehaald voor Team Westland!!
Super gedaan Judith en Marja! Op naar de top in 2021!