Nominatie Loftrompet 2018

Team Westland is 1 van de 4 genomineerde voor de Loftrompet 2018. Deze prijs is een initiatief van Gemeente Westland om zo waardering te uiten voor vrijwillige organisaties en initiatieven. Vanaf 2008 zet Team Westland zich, met in totaal ruim 350 vrijwilligers in, in de strijd tegen kanker. De eerste 8 jaar met het beklimmen van de Alpe d'HuZes voor het KWF en vanaf 2016 op de Col du Tourmalet voor eigen gekozen regionale instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker.
 Zo heeft Team Westland financiële ondersteuning geboden in onderzoeken en apparatuur in Erasmus MC/Erasmus MC Daniel den Hoed, het Reinier de Graaf Gasthuis en het Leids Universitair Medisch Centrum - LUMC. Maar ook ondersteuning aan Beukenrode palliatieve thuiszorg & hospice, Inloophuis Carma, NaZorg Westland - De Tourmalet en het realiseren van het stripboek Chemo-Kasper en andere hartewensen aan individuele (terminale) patiënten. 
Bij de uitreiking van de Loftrompet is een Vrijwilligerswaarderingsprijs die gekozen wordt door een onafhankelijk jury met wethouder Piet Vreugdenhil als voorzitter en een Publieksprijs. Voor de Publieksprijs kan je van 13 tot en met 24 maart stemmen via de website van de Loftrompet.


Kunnen we op jouw stem rekenen?
https://www.gemeentewestland.nl/gemeenteraad-en-college/onderscheidingen/vrijwilligersjaarprijs-loftrompet.html