Opbrengst € 116.000,-

December 2018 zijn we met een aantal personen bij elkaar gekomen waar we al een paar jaar, een aantal vaste acties mee deden voor Team Westland.
Wij, als ervaren rotten, waren van plan weer een beetje dezelfde acties te doen. Door ons enthousiasme de afgelopen jaren, werd ons team dit jaar ineens uitgebreid met een tiental extra personen. Deze groep bestaat voornamelijk uit personen die woensdag met de Tuin en Terras groep fietsen (en daarna een versnapering drinken).

Omdat we nu met zo’n groot team waren vonden we het een beetje te makkelijk om te zeggen, doe maar mee met de bestaande acties. Na een avondje met zijn allen te hebben gezeten kwamen er al snel nieuwe ideeën: Zumba marathon, bollen verkoop, bridge drive, vrouwenbingo, wijn actie, bloemen- en plantenactie en mueslibar verkoop. Daarnaast deden we ook nog onze jaarlijks terugkerende acties: verkoop groente- en fruitpakkettenen en het volplakken van een tenue en een auto van Beukers vol met sponsors.

Als streefbedrag hadden we een totaal bedrag van ongeveer vijfenzeventigduizend euro in gedachte met deze groep van 25 personen.
Door het enthousiasme van iedereen in deze groep en de hulp van vele sponsors is dit bedrag ruim gehaald.
Uiteindelijk mogen we een bedrag van € 116.000,- op de cheque schrijven die wij als team hebben opgehaald voor Team Westland!