Feestelijke dag voor Stichting NaZorg Westland

Op zaterdag 2 februari 2019 is de locatie De Tourmalet tijdens de Open dag van het Inloophuis Carma feestelijk geopend door Eke van Scheijndel van Team Westland onder toezicht van vele belangstellenden.

Een belangrijke dag voor Stichting NaZorg Westland, omdat deze Tourmalet hun uitvalsbasis is.  Het is vanuit deze locatie dat de cliëntondersteuners van NaZorg Westland herstellende kankerpatiënten coachen en adviseren.

Stichting NaZorg Westland adviseert haar cliënten na hun behandelingen en kijkt naar factoren die invloed hebben op het herstel zoals mentaal welbehagen, zingeving, sociaal maatschappelijk functioneren, lichaamsfuncties en dagelijks functioneren. De cliëntondersteuners bieden een luisterend oor en proberen op een creatieve manier te zoeken naar de dichtstbijzijnde oplossingen om de balans te vinden in ieders leven. 

Stichting NaZorg Westland is erg blij met de locatie De Tourmalet, die gelegen is in de tuin van Inloophuis Carma, en bereikbaar vanaf de zij-ingang van het Inloophuis (naast Zorgcentrum De Kandelaar), Dijkweg 21, 2671 GA Naaldwijk. De Tourmalet wordt op verschillende dagen gedeeld met de Young Carma en Mannenochtend.  

De eerste gesprekken tussen cliënten en cliëntondersteuners hebben inmiddels plaatsgevonden. Bent u zelf geïnteresseerd, of wilt u meer informatie, neem dan contact op met 06-24 54 01 97, of voor vragen of aanmeldingen www.nazorgwestland.nl