Opbrengst Scholenactie € 12.402,20

Donderdag 22 april was het eindelijk zover voor de kinderen van de basisscholen Het Kompas en de Aventurijn in Maasdijk. De scholenactie! Theo van der Ende en Raymon de Zeeuw zijn 2 weken eerder langs geweest op beide basisscholen om in de klassen te vertellen wat Team Westland gaat doen in Frankrijk en wat er gebeurt met het opgehaalde geldbedrag.

Een hele hoop kinderen waren hiervan flink onder de indruk, dit beloofde een hoop goeds! Als de kinderen zich zo hard zouden in zetten, moest er ook voor wat lekkers gezorgd worden na de inspanningen. En zo werd er gezorgd voor onder andere pakjes drinken, eierkoekjes, krentenbollen, bananen, appels, tomaatjes en paprika’s.

Met muziek die uit de boxen knalde, konden de kinderen rondjes rennen. En niet zomaar rondjes, in het parcours stond een heuse stormbaan van bijna 30 meter lang! Na deze inspanningen, bleek dat de kinderen zich van te voren heel goed hadden ingezet.

Door de Maasdijkse jeugd is er een MEGA gedrag opgehaald. Het totaalbedrag wat Theo en Ramon aan Team Westland overhandigen is € 12.402,20!

Theo en Ramon bedanken nogmaals alle kinderen voor het fantastische bedrag en alle sponsors (Slijterij van Lenteren, Bakkerij Vreugdenhil, Vipe Drive in, HL metaal, Koornstra en Co, Looye kwekers, Rainbow Kleinpack, VV Maasdijk, West Beach, Het Kompas & de Aventurijn) die zich hebben ingezet om het 1 groot, sportief feest te laten zijn voor de kinderen.