Stamppot eten en touwtrekken opbrengst € 6.000,-

“Is het wat om touwtrekken te combineren op de avond van stamppot eten tussen de machines” vroeg iemand een paar maanden geleden aan mij. Om een lang verhaal kort te houden vrijdag 24 januari 2020was het zover. Wat konden wij als organisatoren van deze avond verwachten? De aanmeldingen liepen langzaam binnen en wij werden steeds enthousiaster naar mate we dichterbij de vrijdag kwamen. De touwtrekbaan werd in de hal gecreëerd met grond en zand.

Tegen de avond kwamen de eerste gasten binnen en het stamppotbuffet was inmiddels gereed en bemand, zodat men kon gaan eten en drinken. Rond half acht werd begonnen met het touwtrekken. Zestien teams hadden zich ingeschreven zowel geoefende als ongeoefende. Dankzij de ervaring van de touwtrekvereniging was er een mooie competitie in elkaar gezet.

De hele avond werd er gestreden voor de eer, in de tussentijd konden de mensenlangs de baan zich prima vermaken met een drankje, later ook nog een broodje beenham of een broodje hamburger. Het was een geslaagde avond met een mooi financieel resultaat voor Team Westland van € 6.000,00.

Iedereen die meegeholpen heeft om deze avond te doen slagen, hartelijk bedankt!

Namens het stamppotteam.