Lentiz Dalton MAVO & Het Groene Lyceum:
Summer Festival € 14.502,20

In de week van 5 juni organiseerde Lentiz Dalton MAVO & Het Groene Lyceum de eerste editie van het Summer Festival.  Maandag en dinsdag konden de leerlingen en leerkrachten op het schoolterrein genieten van diverse Foodtrucks. Ook werden er diverse kunstzinnige workshops georganiseerd. In deze week was ook de afsluitende sportdag voor leerjaren 1, 2 en 3.

Onderdeel van deze dag was een sponsorloop, waarbij de leerlingen geld hebben opgehaald bij familie en vrienden.  Bij de opbrengsten van de sponsorloop is de ticketverkoop van het Foodtruck festival opgeteld. Zo hebben de leerlingen met elkaar € 14.502,20 opgehaald voor Team Westland.

Een deel van het Scholenteam binnen Team Westland heeft de cheque in ontvangst mogen nemen. Klas 1C is in het zonnetje gezet met een taart van Bakker van de Berg, en de leerlingen met de meest gelopen rondjes en het hoogst opgehaalde bedrag werden in het zonnetje gezet met een kadobon van De Wollebrand en The City. Leerlingen en leerkrachten, wat een super bedrag!

Goed gedaan met elkaar.